RK Geloofsgemeenschap                                        

niks

            St.Stephanus - Meppel

 
Nieuwsarchief 2013
 

In dit nieuwsarchief zijn alleen die berichten opgenomen, die betrekking hebben op de parochie-gemeenschap St.Stephanus in Meppel.
Voor berichten uit andere jaren kunt u hieronder uw keuze maken.

archief2020 archief2019 archief2018 archief2017 archief2016

archief2015 archief2014 archief2013 archief2012 archief2011


Parochiebladen van 2013 vindt u onderaan deze paginakw13

KindjeWiegen weer grandioos

Voor de 10e keer brachten jongeren uit onze parochie dit jaar het kerstverhaal voor de kleinsten en hun (groot)ouders.
De engel bracht de boodschap aan Maria (en ook aan Jozef) in een eigentijdse rap. Terwijl kinderen van "De Stephannootjes" als engeltjes en schaapjes meespeelden

klik hier


kerststal
Ook dit jaar kunt u weer een foto van uw kerststalletje opsturen voor het fotoalbum Kerststalletjes kijken.

klik hier Stuur uw foto naar: webmaster(a)rkkerkmeppel.nl*
* vervang (a) door @kerst13
Oefenen voor de Kerst

Op vrijdagavond 20 december werd er al flink geoefend door het kinderkoor "De Stephannootjes" en een groep jongeren om het Kindje Wiegen ook dit jaar weer tot een succes te maken.

woestijn2013

De woestijn zal bloeien

Op de 3e zondag van de advent (Gaudete) kregen we tijdens de viering te horen dat de woestijn tot bloei zal komen. Hoe donker het ook is: er is hoop. Er zal licht komen, het zal beter worden.

Kinderen plaatsten bloemen in de woestijn, om te laten zien dat het beter zal worden, hoe troosteloos het (in de woestijn) ook mag zijn.kerst13

Op weg naar Kerst

Het nieuwe kerkelijk jaar is begonnen met de advent - de voorbereidingstijd op het kerstfeest. Dit nieuwe kerkelijk jaar is een A-jaar, waarin het evangelie van Matteüs centraal staat.

De werkgroep Liturgie heeft druk overlegt over de vieringen en de koren repeteren al weer voor de vieringen met Kerst. En u kunt gerust zijn: het Stille Nacht en De Herdertjes staan gewoon op het programma.
facebook
In de zomer is een kleine groep jongeren al begonnen met de voorbereiding van Kindje Wiegen. Zie hun facebookpagina.

klik op de afbeelding om meer te lezen over het kerstfeest en de vieringen in onze parochieAA-banner Onze parochie steunt dit jaar het project voor kleuterscholen in Vanni op SriLanka.IN DE VITRINE         ACHTER IN ONZE KERK


Bidprentjes


uit lang vervlogen
en nog-niet-zo-lang vervlogen tijdenstorm13

Stormschade op Hesselingen

De storm van maandag 28 oktober j.l. heeft ook op onze begraafplaats Hesselingen gezorgd voor de nodige schade, vooral door afgebroken takken van bomen. Ook is er een conifeer gesneuveld, maar gelukkig is er geen schade aan grafmonumenten.
Vrijwilligers van onze parochie hebben er voor gezorgd dat alles werd opgeruimd en het er weer keurig uitziet op onze begraafplaats.
klik op de afbeelding voor foto's van deze schadeKinderviering weer van start kinderviering

De Kindervieringen hebben een tijdje stilgelegen door het vertrek van een tweetal vrijwilligers, maar gelukkig komt hier verandering in. We hebben weer enkele vrijwilligers gevonden, die zich hier voor willen inzetten.

De eerstvolgende Kindervieringen zijn op 10 november
en 1 december a.s.

Als er mensen zijn die het ook leuk vinden om de Kinderviering (mede) te verzorgen, zijn die natuurlijk van harte welkom


wintertijd
Zondag 27 oktober 2013 - de Wintertijd gaat in

Op de laatste zondag van oktober wordt de wintertijd weer ingevoerd. De klok wordt "een uur terug" gezet. U kunt dus een uurtje langer in bed blijven liggen.
Volgens de regel van Benedictus werd in 844 de feestdag van Alle (benoemde en onbenoemde) Heiligen geplaatst aan het begin van de wintertijd (1 november)

Allerheiligen en Allerzielen
Vrijdag 1 november vieren we in onze parochiekerk 's avonds om 19.00 uur het feest van Allerheiligen en het feest van Allerzielen. Met Allerheiligen gedenken het allen, die in de hemel zijn opgenomen.
Met Allerzielen gedenken we allen die gestorven zijn en met name hen die in het afgelopen jaar overleden.

Overigens heeft het feest van Allerzielen een plaats gekregen op de Nationale Inventaris Immaterieel Cultureel Erfgoed in Nederland.Oecumenisch leerhuis                   -                       24 en 31 oktober
7werken                                                                                           7 Werken van Barmhartigheid


In samenwerking met "het Erfdeel" werd een tweetal leerhuisavonden georganiseerd rond het thema De 7 werken van barmhartigheid.
Op donderdag 24 oktober werd in Het Erfdeel na een algemene en kunsthistorische inleiding stil gestaan bij het bezoeken van de zieken en het kleden van de naakten.
De tweede avond was op donderdag 31 oktober in de St Stephanuskerk. Op deze avond gingen we in op het begraven van de doden.
De avonden werden geleid door Wiert Sarolea, Femke Groen en Dorenda Gies.H.Vormsel vormsel13

Zaterdag 12 oktober ontvingen Martina, Else, Darek, Sophie en Marthe het sacrament van het H.Vormsel in de parochiekerk van St.Stephanus in Meppel. De viering met als thema (aan)geraakt was door deze jongeren zelf voorbereid.

Vicaris-Genaraal Wellen diende het H.Vormsel toe in de feestelijke viering waarbij het jongerenkoor, waar bijna alle vormelingen lid van zijn, zong.vormselduifje

H.Vormsel

Zaterdag 12 oktober zullen Else, Sophie, Martina, Marthe en Darek het sacrament van het Vormsel ontvangen tijdens de viering om 19.00 uur. Vicaris P.Wellen zal in deze viering het H.Vormsel toedienen. De viering heeft als thema (aan)geraakt.

Na de viering is er gelegenheid de vormelingen te feliciteren en uiteraard is er koffie, thee en limonade.


cmm

Christelijk Mannenkoor Meppel

Zondag 29 september luisterde het CMM de viering om 10.00 uur op in de St. Stephanuskerk.
Zij zongen o.a. Gott nur allein, Welsh Hymn tune en de zegenbede Segne, Du Herr Jesu van Karl Kindsmüller.Parochiedag 2013 - een geslaagd verjaardagsfeestje
stephannootjes
De parochiedag 2013 stond in het teken van het 10-jarige bestaan van het kinderkoor de Stephannootjes. Daarom werd er gezocht naar talenten, die wij in onze parochie hebben.
Na de viering waarin het jubilerende koor zong (o.a. met oud-leden van het koor) waren er diverse workshops en natuurlijk pannenkoeken voor iedereen.
Aan het einde van de middag kon men op het Open Podium zijn/haar talenten tonen. Hier bleek hoe enthousiast onze parochianen kunnen zijn en welke talenten er in de St.Stephanusparochie schuil gaan. Tenslottte werd het nieuwe logo van het kinderkoor onthuld.


logo 10 jaar

Zondag 22 september

                          P A R O C H I E D A G


In 2003 werd het kinderkoor De Stephannootjes opgericht.
Het koor bestaat nu dus 10 jaar. Daarom willen we tijdens de parochiedag op 22 september met alle parochianen, maar vooral met alle kinderen een feestje vieren in de vorm van een aantal workshops, gericht op muziek en creativiteit. pannenkoeken

Na de viering om 10.00 uur, waarbij het jubilerende koor natuurlijk zal zingen, is er eerst koffie, thee, limonade en daarna nog veel meer...... klik hierdruif13

Dit jaar wel druiven

Bij de parochiedag in 2010 werden druivenranken geplant bij onze parochiekerk. Door een goede verzorging en de zon van deze zomer zitten er nu ook druiven aan. Geen overweldigende hoeveelheden, maar toch . . . .
Maar sommige "vogels" hebben zich er al te goed aan gedaan.

klik op de afbeeldingdwars13 Het Gemengd Koor ook een dagje uit

Na de gezongen viering van Ziekenzondag vertrok het Gemengd Koor naar De Otterskooi bij de Dwarsgracht. Na een smaakvolle lunch en ging het per boot naar Blokzijl om een ijsje eten en een wandeling door dit mooie dorpje te maken. Daarna voer men met de boot weer terug.

Hoewel het er tijdens de viering nog op leek dat het uitstapje in het water zou vallen door de regen, bedachten de weergoden zich en werd het zeer gezellige dag met mooi weer.                                                                                   klik op de afbeeldingziekenzondag2013

Ziek zijn . . .             nooit alleen, maar samen

Op 8 september is het weer nationale ziekenzondag. In de woord- en communieviering op deze zondag besteden we aandacht aan de zieke mens in ons midden. De liturgie is hiervoor speciaal aangepast en heeft als thema: “Ziek zijn . . . niet alleen, maar samen”. Er is weer een bloemenactie. De wijkcontactpersonen brengen een bloemetje bij zieke parochianen in hun wijk. Maar u als parochiaan kunt ook een bloemetje meenemen en bezorgen bij een ziek familielid of een zieke buur of vriend.
Na de viering is er onder het genot van een kopje koffie of thee tijd voor ontmoeting en aandacht voor elkaar. Mocht u als parochiaan graag bij deze viering aanwezig zijn, maar u heeft geen vervoer of u heeft begeleiding nodig, dan kunt u contact opnemen met uw contactpersoon in uw wijk of bellen naar 0522-253237 of 0522-253418.steg13

Eerste-Communicanten           een middagje uit

Woensdag 28 augustus gingen onze Eerste-Communicanten samen nog een middagje uit. Ze bezochten de pastorie en de kerk in Steggerda.
Het is natuurlijk heel spannend om zo'n traditionele kerk te bezoeken. Van sacristie tot koorruimte, van biechtstoel tot de gewelven en de klokkentoren.

Daarna werd er ook nog een speeltuin bezocht om de benen even te strekken en een ijsje te eten.vakantie Het Jongerenkoor van onze parochie was een week-endje weg naar een zomerhuisje van de grootouders van één van de koorleden ergens in Nederland. Alleen bij het vervoer werden enkele ouders ingeschakeld, maar de rest regelden en betaalden ze allemaal zelf.
Lekker samen doen wat leuk is (en vooral zingen natuurlijk), zonder verder iets te "moeten". Vakantie, zoals vakantie hoort te zijn.                                                   klik op de afbeelding


voorbereiding

Voorbereiding Kindje Wiegen

Ondanks het prachtige zomerweer en de (soms) erg hoge temperaturen is een kleine groep jongeren al weer volop aan de slag met de voorbereidingen voor het Kindje Wiegen op Eerste Kerstdag.
Er worden liedjes uitgezocht en teksten daarvoor gemaakt. Het script is bijna klaar.

Het is dit jaar alweer de 10e keer dat Kindje Wiegen op deze manier door de jongeren van onze parochie facebook wordt georganiseerd.
klik op de afbeelding(en)1e H. Communie

Zondag 2 juni was het groot feest in de kerk.

          Manon,
          Gerdien,
          Nadine,
          Jelle       en
          Emanuel
ontvingen voor het eerst de Heilige Communie.


voorbereiding

Zondag 2 juni: 1e H. Communie

Na weken van voorbereiding is het zondag
2 juni dan zover.
Emanuel, Manon, Nadine, Jelle en Gerdien
ontvangen dan voor het eerst de Heilige Communie.

Vrijdag hielpen de ouders van de kinderen mee met versieren van de kerk.

klik op de afbeeldingenDrieëenheidszondag trinity

"We weten allemaal wel wat daar er bedoeld wordt met
de Heilige Drieëenheid.
De Vader, de Zoon en de Heilige Geest.

Maar . . . als we het moeten uitleggen . . . ."


Wilt u de overweging nog eens nalezen ?Geslaagde misdienaarsdag md2013

Zaterdag 25 mei was er voor alle misdienaars van ons bisdom een uitgaansdag georganiseerd. Deze dag stond in het teken van H.Tarcisius, de patroonheilige van de misdienaars en acolieten.
Na een feestelijke eucharistieviering met bisschop De Korte kon men spelen in het attractiepark in Appelscha.
's Middags was er een speurtocht, die gewonnen werd door een groep misdienaars uit Meppel. Als prijs kregen zij een sleutelhanger in de vorm van een wierookvat.Na afloop kregen alle misdienaars het "Opzoekboek voor misdienaars" cadeau.


meubilair
In de vitrine:     wijwaterbakjes


In elke katholieke kerk staat/hangt bij de ingang een wijwatervat - waarin men de vingers kan dopen om dan een kruisteken te maken.

Tot in de jaren '70 van de vorige eeuw waren wijwaterbakjes ook te vinden bij de meeste katholieke gezinnenMeimaand - Mariamaand

Wat is het beeld van Maria door de eeuwen heen?
Hoe heeft Maria eigenlijk haar vooraanstaande plek gekregen in onze traditie?
Hoe zijn al die dogma's rond Maria ontstaan?

Op donderdagavond 23 mei vertelde pastor D. (Dorenda) Gies over Maria en ging ze in op wat Maria voor vrouwen in de kerk betekent of betekend heeft.
In het tweede deel van de avond praatten we met elkaar over wat Maria in deze tijd voor ons betekent. Hiervoor konden voorwerpen meegenomen worden, die voor mensen iets van Maria zeggen en hen dierbaar is.Pinksteren, de zeven gaven van de Geest

Ons kinderkoor "de Stephannootjes" zong tijdens de Eucharistieviering met Pinksteren, waarin de zeven gaven van de Geest centraal stonden. Die zeven gaven zijn: klik hier

            - Wijsheid
            - Verstand
            - Inzicht
            - Sterkte
            - Wetenschap
            - Ontzag en
            - Liefde voor Gods naam
(Jes. 11,2-3)

            Wilt u de preek en het gesprek met
            de kinderen hierover nog eens
            nalezen ?
klik hier


visje

Bidden is . . . .

Op zondag 12 mei, de zondag tussen Hemelvaart en Pinksteren, zong ons jongerenkoor weer. Het was een viering met geen gemakkelijk thema, nl: "bidden".
Wat is bidden eigenlijk? en Op welke manieren kun je bidden?

Ook zongen zij een heus Stephanuslied, dat door enkele leden van ons jongerenkoor zelf geschreven is.
klik hier
Wilt u de overweging nog eens nalezen ?


albert

Benoeming waarnemend pastoor

Per 1 mei is benoemd tot waarnemend pastoor van de parochies van het Samenwerkingsverband Meppel - Hoogeveen - Beilen:

Pastoor A. (Albert) Buter,

momenteel pastoor in de Rooms-Katholieke geloofsgemeenschap van Emmen en Erica.
Van oktober 2008 tot september 2012 was pastoor Buter werkzaam in de Titus Brandsma Parochie in Leeuwarden.Grote opkomst bij gesprek met de bisschop foto

Meer dan 100 parochianen hebben op woensdag 17 april de moeite genomen om naar de parochiekerk te komen om te luisteren naar de uitleg van bisschop De Korte en het gesprek aan te gaan over het paastriduum en de zondagse eucharistievieringen.
Bisschop De Korte gaf aan dat de situatie in het bisdom Groningen-Leeuwarden duidelijk verschilt met die in de rest van Nederland.

leesverder
De avond werd geleid door Piet Maes. Lees hier zijn inleiding:

Het verhaal "Zeven kleuren van de dauwdruppel" leesverder
werd aan het eind van de bijeenkomst voorgelezen.

Verslag volgt later . . . . . . .bloementafel

Nieuwe bloementafel op begraafplaats Hesselingen

Nadat de urnenmuur op begraafplaats Hesselingen gereed was bleef de vraag bestaan naar een werktafel, waarop de bloemen en planten kunnen worden verzorgd.

Creatieve geesten hebben zich over de vraag gebogen en een eenvoudige, maar bruikbare oplossing gevonden.Jongerencatechese

Deze catechese is een leuke manier om samen met andere jongeren te praten over kerk, geloof, vriendschap, bijbel en andere thema’s die belangrijk zijn in je leven.

In mei 2013 starten wij met een nieuwe catechese groep voor jongeren van de eerste twee jaar van het voortgezet onderwijs en kan afgesloten worden met het sacrament van het Vormsel.

De informatiebijeenkomst voor jongeren EN ouders was op dinsdag 23 april.40 dagentijd project voor jongeren

BEDANKT

JIJ hebt het mogelijk gemaakt dat onze wereld
een stukje mooier is geworden in deze 40-dagentijd

Een zalig Pasen en Pay it Forward!

De jongeren uit onze drie samenwerkende parochies, die een 40-dagentijd kalender hebben gekregen, hebben ook hun laatste opdracht er op zitten. De hele Vastenperiode kregen ze elke week informatie, een bijbeltekst en een opdracht.


klik

Viering Eerste Paasdag

Het was weer een prachtige en drukbezochte Eucharistieviering op de Eerste Paasdag, waarbij het kinderkoor de Stephannootjes heeft gezongen. Tijdens deze gezinsviering werd het verhaal van Kikker en het vogeltje als spiegelverhaal bij het evangelie verteld.

Tijdens de avondwake, die mede voorbereid was en verzorgd werd door jongeren uit het koor met een afwisseling van goed gezongen traditionele en moderne liederen, heeft dit jongerenkoor er voor gezorgd dat het een paasviering werd voor alle leeftijden - ondanks het late tijdstip.palmzondag2013 Palmprocessie

Aan het begin van de schoolfamilieviering van zondag 24 maart trok een flinke stoet kinderen samen met pastor Gies door de kerk in een feestelijke palmprocessie, om zo de intocht van Jezus in Jeruzalem te gedenken.
Uiteraard werd tijdens de viering ook aandacht besteed aan de palmpasenstokken en de betekenis ervan.Gesprek met de bisschop

Bisschop De Korte en vicaris-generaal Wellen komen op woensdagavond 17 april a.s. naar de St.Stephanuskerk in Meppel om daar met de parochianen te overleggen over de ongerustheid, die ontstaan is rond het Paastriduum en het vieren van de Eucharistie in onze parochie.

Alle parochianen zijn van harte uitgenodigd om deze avond bij te wonen. Het overleg begint om 20.00u. Vanaf 19.30u bent u welkom voor een kopje koffie of thee.
Voor vervoer naar de kerk kan worden gezorgd.

achtergrondinformatie: klik hier
Minder vieringen in de Goede Week in katholieke kerken

klik hier
Mgr. J. Liesen: Uitzonderingen bij het Paastriduum werden tot regel

klik hier
Nadere toelichting op de vieringen van de Goede Week door
Mgr. Dr. Gerard de Korte
klik hier
De tweede brief vanuit onze parochie aan bisschop De Korte

klik hier
De eerste brief vanuit onze parochie aan bisschop De Korte

klik hier
"Het vieren van het Paastriduum en zondagse Eucharistie in onze parochies"   Bisschoppelijk brief van Mgr. Dr. G.J.N. de Korte
klik hier
Deel 8 van de reeks “Liturgische Documentatie”
Brief van de bisschoppen van Nederland over het Paastriduum


presentatieviering2013 klik hier


K O M         E R B I J

Zondag 10 maart stelden de Eerste Communicanten van dit jaar zich tijdens de viering voor in de kerk.

Na afloop was er voor hen een rondleiding door de kerk en mochten zij alles eens goed bekijken en kwamen zij op plaatsen, waar zij anders niet zo gemakkelijk zouden komen.

klik hier Wilt u ook eens een kijkje is onze kerk nemen ?2e brief aan Bisschop De Korte

Na afloop van de viering op 10 februari jl. is er door een grote groep parochianen gesproken over de reactie van de bisschop op de brief die hem door enkele verontruste parochianen was gestuurd n.a.v. het bisschoppelijke schrijven over "Het vieren van het Paastriduum en zondagse Eucharistie in onze parochies".
Voor velen was het antwoord van de bisschop aanleiding een tweede brief te sturen, waarin nogmaals de verontrusting van vele parochianen uitgesproken werd en de bisschop uitgenodigd werd hierover met de parochie en de parochianen in gesprek te gaan. Deze brief werd door bijna 100 parochianen ondertekend. klik hier
Nadere informatie volgt . . . . .vissen Mensenvissers

Ondanks de sneeuw was de kerk op zondag 10 februari goed gevuld tijdens de Woord- en Communie-gezinsviering, die als onderwerp had: Ga je mee ?

Nadat het Evangelie van de wonderbare visvangst was voorgelezen werd aan de kinderen gevraagd "mensen te gaan vissen".
Zo haalden zij alle kinderen uit de kerk naar het priesterkoor om te luisteren naar de uitleg en mee te praten over vissen, wonderen, geloven en wat je zelf kunt of moet doen.Pannenkoekenestafette       -       Pay it Forward!

Vrijdag 8 februari begonnen jongeren uit onze drie samenwerkende parochies in de parochiezaal van de H. Willibrord te Beilen aan een spannende (en lekkere!) pannenkoekenestafette.
pannenkoekenestafette klik hier In sommige landen worden pannenkoeken geassocieerd met de laatste dag vóór het begin van de vastentijd (Mardi Gras, Fat Tuesday of Vette Dinsdag), omdat het een goede manier is voor het op maken van kostelijke etenswaren zoals eieren, melk en suiker voordat het vastentijd in gaat.
Bij het liturgische vasten ligt de nadruk op versobering, om ruimte te maken voor boete en bezinning. In vele culturen betekent dit het onthouden van vlees, zuivel en eieren.

Na wat andere gezellige en zinvolle activiteiten werd de aanstekelijke film Pay it Forward (Geef het door) vertoond. Deze film gaat over een jongen met een aan alcohol verslaafde moeder. Op school krijgt hij een opmerkelijke nieuwe opdracht van zijn leraar maatschappijleer: bedenk een manier om de wereld te verbeteren.


Toen de jongeren weer naar huis gingen kregen zij een spannende uitdaging mee voor de vastentijd: een 40-dagentijd kalender met elke week informatie, een bijbeltekst en een opdracht klik hier

Bekijk ook elke week de 40-dagentijd kalender


1com2013
Voorbereiding Eerste Communicanten van start

Zondag 27 januari begon de voorbereiding van een aantal kinderen uit onze parochie op de Eerste H. Communie.
Na de viering kwamen de kinderen en hun ouders bijeen en werd het nieuwe Eerste Communieproject gepresenteerd.
Samen met de ouders gingen de kinderen aan de slag in het werkboek.


kaarsen
In de vitrine achter in de kerk:

            - speciale kaarsen
            - trouwkaarsen
            - doopkaarsen

allen met een verhaal  Reactie van parochianen aan de bisschop.

Tijdens de jaarlijkse parochiebestuursvergadering van 16 december jl. kwam de brief van
bisschop De Korte "Het vieren van het Paastriduum en zondagse Eucharistie in onze parochies" ter sprake.

Naar aanleiding van deze brief heeft een aantal parochianen een brief klik hier opgesteld. Deze brief is onlangs verstuurd naar de bisschop.


De bisschoppelijk brief Van Bisschop De Korte over "Het vieren van het klik hier Paastriduum en zondagse Eucharistie in onze parochies" kunt u hier vinden.
 
Deel 8 van de reeks “Liturgische Documentatie”
klik hier Wanneer u de brief van de Nederlandse bisschoppen over de viering van het Paastriduum - inclusief alle richtlijnen - wilt nalezen, dan kan dat hier:annet


Adventsactie 2012:

            Dat toiletgebouw in Maldeco komt er


Een kind van de Stephanusparochie vroeg in december 2012 uw bijdage voor de Adventsactie voor de bouw van een toiletgebouw bij de kerk in het dorp Maldeco in Malawi. Waardoor de hygiënische situatie een stuk zal verbeteren en de kerk haar werk voor de samenleving beter kan doen.
De Adventsactie 2012 bracht in onze parochie het mooie bedrag van € 1.551,09 op.
Dus dat toiletgebouw dat komt er ! Dank, hartelijk dank. 
 Zondag 6 januari
 
Op het feest van Drie Koningen, na de eerste viering in het nieuwe jaar, gaf het parochiebestuur een terugblik over het afgelopen jaar en een vooruitbik op het komende jaar. Uiteraard werden alle vrijwilligers bedankt voor hun inzet van het afgelopen jaar.
Men vroeg extra aandacht voor de komende actie Kerkbalans en kwam de Bisschoppelijke brief over het Vieren van het Paastriduum en de zondagse Eucharistie ter sprake. klik hier
Parochiebladen 2013         St.Stephanusvuur - jaargang 57

I.v.m. privacywetgeving wordt o.a. de rubriek   Parochiekroniek   slechts gedeeltelijk weergegeven.

                              St.Stephanusvuur 58 - 7 Kerstmis
                              St.Stephanusvuur 58 - 6 Allerzielen
                              St.Stephanusvuur 58 - 5 Nieuw seizoen
                              St.Stephanusvuur 58 - 4 Vakantie
                              St.Stephanusvuur 58 - 3 Pinksteren
                              St.Stephanusvuur 58 - 2 Pasen
                              St.Stephanusvuur 58 - 1 Voorjaar

wimpel archief2020 archief2019 archief2018 archief2017 archief2016

archief2015 archief2014 archief2013 archief2012 archief2011