Nieuwsarchief 2018
 

In dit nieuwsarchief zijn alleen die berichten opgenomen, die betrekking hebben op de R.K.Geloofsgemeenschap St.Stephanus - Meppel van de Heilige Drie-eenheidparochie.
Voor berichten uit eerdere jaren kunt u hieronder uw keuze maken.

archief2012 archief2012 archief2013 archief2014 archief2015 archief2016 archief2016 archief2016

Projectkoor Parochiedag

Voor de Parochiedag, die dit jaar gehouden wordt op zondag 27 mei 2018 in de Sint Willibrordkerk klik hier in Beilen, willen we een projectkoor starten voor iedereen uit de gehele parochie. Heb je zin om te zingen, zing dan mee, want zingen is twee keer bidden.


klik hier

Actie Kerkbalans 2018 van start

Op zaterdag 20 januari ging de landelijke Actie Kerkbalans 2018 van start. facebook facebook Leo Feijen gaf het landelijke startschot met een spectaculaire live-uitzending via Facebook en YouTube vanuit de Pauluskerk in Baarn.

In onze geloofsgemeenschap ontvangt u komende week bericht over deze actie. U doet toch ook weer mee, om het mooie resultaat van 2017 te evenaren?Nieuws van de PCI

Op oudejaarsdag heeft bisschop Ron van den Hout officieel de ParochiŽle Caritas Instelling (PCI) voor onze parochie opgericht. klik hier Verder kunt u in dit Nieuws lezen wat de PCI het afgelopen jaar heeft gedaan.


klik hier

6e jaarlijkse pannenkoek-estafette en filmavond

Op vrijdagavond 9 februari wordt in de koffiezaal in Beilen al weer voor de 6e keer de pannenkoek-estafette gehouden voor alle jongeren vanaf groep 8 tot 18 jaar van onze hele parochie (dus uit Meppel, Hoogeveen en Beilen).
klik hier
Om 18.30 uur beginnen we met de altijd spannende en vooral lekkere pannenkoek-estafette en daarna een leuke film waar je wat van kunt opsteken.Zondag 7 januari: Nieuwjaarsviering

We begonnen het nieuwe jaar in onze kerk op zondag 7 januari met een eucharistieviering, waarin ook een kind werd gedoopt.
Na afloop van de viering gaf de voorzitter van de locatieraad een terugblik op het afgelopen jaar em een vooruitblik op 2018. klik hier Daarna was er voor iedereen koffie of thee en hief men het glas op een Zalig Nieuwjaar.Parochiebladen 2018

In het parochieblad staan ook privacy-gevoelige gegevens zoals
telefoonnummers, doop, huwelijk, overlijden e.d. van leden
van onze geloofsgemeenschap vermeld.
Vanwege privacywetgeving is het parochieblad daarom alleen
toegankelijk voor leden van onze geloofsgemeenschap en
heeft u daarvoor een inlogcode nodig.
Leden van onze geloofsgemeenschap kunnen een inlogcode aanvragen
via de ledenadministratie.


e-mail: ledenadministratie(a)rkkerkmeppel.nl *

* vervang (a) door @
dit is een anti-spammaatregel


 
vul de code in en druk op 'Enter'


archief2012 archief2012 archief2013 archief2014 archief2015 archief2016 archief2016 archief2016